Harjoitusturnaus Kuopio halli 10.03.2023

Harjoitusturvaus Kuopio-halli 10.3.2023

 

"Lomani ehdoton kohokohta on, kun näin Suonenjoen Vasaman värit halliturnauksessa junioreiden päällä. Se on todella hieno juttu ja todella arvostettava pesisteko, että pesis on nostettu taas Suonenjoella ylös.
Olen sympatiseerannut Vasamaa aiemmin, mutta tällä päivämäärällä seurasta tuli minulle Lappeenrannan Veiterän ohella toinen seura, jonka fani olen. Mistä voin ostaa Suonenjoen Vasaman fanituotteita? "
kysyi pohjois-savolainen pesäpallovaikuttaja Joni Pirinen. 

"Eiköhän me jotain sinulle saada järjestettyä" vastasi Vasaman pesäpallomanageri Tuomo Markkanen iloisena. 

Tämä keskustelu käytiin perjantaina Kuopiohallissa pesäpalloturnauksessa, jossa pelasivat Siilinjärven Pesiksen C - tytöt, Puijon Pesiksen D-pojat, Siilinjärven Pesiksen D-pojat ja tietenkin Suonenjoen Vasaman D- ikäisten joukkue ?

Päivän mittaan kaikki joukkueet pelasivat kaikkia vastaan ja vielä sijoitusottelu päälle. 

Siihen nähden, että olimme ensimmäisen kerran tänä talvena pelaamassa isossa hallissa, päivä sujui Vasamalta oikein mainiosti. Hävisimme ottelut, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, koska Vasaman lasten asenne oli koko pitkän päivän todella hyvällä tasolla. Jokainen pelaaja pelasi niin hyvin pystyi ja se näkyi katsomoon saakka. Itseasiassa oli ja on tosi pienestä kiinni, että pelaisimme ihan tasapäin vastustajien kanssa. 

Turnauksesta saadun opin myötä tarkennamme muutamia asioita harjoituksissa ja kun pääsemme ulos, niin harjoitusmäärät nousevat joka tapauksessa, kun talvilajit jäävät tauolle. Vasaman joukkueesta todella moni harrastaa talvella jotain muuta lajia. Monipuolisuus lasten liikunnassa on myös Vasaman vahva visio. 

Suonenjoen Vasaman D-joukkueessa pelasi perjantaina hienosti seuraavat lapset:

Erik Vihavainen 
Aino Piiroinen 
Hilma Heiskanen 
Eemeli Markkanen 
Venla Vasiljev 
Aaro Markkanen 
Vili Virtala
Tomi Iivanainen 
Jesse Markkanen 
Aleksi Markkanen 
Selma Vasiljev 
Tinja Markkanen 
Anton Vihavainen 

Kiitokset päivästä Puijon Pesikselle, joka toimi järjestävänä seurana halliturnauksessa