Toimintalinja ja pelisäännöt

Tältä sivulta löytyvät SuoVaRin toimintalinja ja seuran ja tallin  yhteiset pelisäännöt, molempia päivitetään tarpeen mukaan, vähintään kerran vuodessa. Pelisäännöt on tehty yhdessä seuran jäsenten kanssa. Toimintalinja on tehnyt SuoVaRin johtokunta, mutta toimintalinja on esitelty myös Seurameetingin yhteydessä ja näin ollen siihen ovat päässeet vaikuttamaan myös seuran jäsenet itse. Toimintalinja on tehty seuran toiminnan työkaluksi. SuoVaRille myönnettiin Tähtiseura laatutunnus vuoden 2018 alusta, osoituksena laadukkaasta seura-, lasten-, nuorten- ja aikuisten toiminnasta. Aluksi tunnus on merkki lasten ja nuorten toimintaan, mutta tarkoituksena on hakea tunnusta myös Aikuiset kategoriassa.