Toimintalinja ja pelisäännöt

Tältä sivulta löytyvät SuoVaRin toimintalinja ja seuran ja tallin  yhteiset pelisäännöt, molempia päivitetään tarpeen mukaan, vähintään kerran vuodessa. Pelisäännöt on tehty yhdessä seuran jäsenten kanssa. Toimintalinja on tehnyt SuoVaRin johtokunta, mutta toimintalinja on esitelty myös Seurameetingin yhteydessä ja näin ollen siihen ovat päässeet vaikuttamaan myös seuran jäsenet itse. Toimintalinja on tehty seuran toiminnan työkaluksi. SuoVaRille myönnettiin Tähtiseura laatutunnus vuoden 2018 alusta, osoituksena laadukkaasta seura-, lasten-, nuorten- ja aikuisten toiminnasta. Aluksi tunnus on merkki lasten ja nuorten toimintaan, mutta tarkoituksena on hakea tunnusta myös Aikuiset kategoriassa.

PDF-tiedostoSuoVaRin Toimintalinja 2017.pdf (320 kB)
SuoVaRin ensimmäinen kirjallinen toimintalinja. SuoVaRin toiminta pohjautuu toimintalinjaan ja sitä muokataan ajan kuluessa. Esimerkiksi tavoitteita tarkastellaan jatkuvasti, tavoitteiden täyttyessä tehdään uusia. Myös seuran jäseniltä toivotaan avointa keskustelua ja kehitysideoita toimintalinjan muokkaamiseksi.
PDF-tiedostoSUOVARIN ja Vanhamäen tallin pelisäännöt 2017.pdf (182 kB)
SuoVaRin ja Vanhamäen tallin yhteiset pelisäännöt joita kaikki SuoVaRin jäsenet ja tallillakävijät noudattavat. Pelisäännöt tehdään vuosittain/tarvittaessa useamminkin seuran ja tallin palaverissa. Kaikki tallilla kävijät sitoutuvat noudattamaan pelisääntöjä, noudattamatta jättämiseen puututaan.