Tuet ja Avustukset

SuoVaRi tukee seuralaisiaan kilpailu-, valmennus-, tapahtuma- ja junioritoiminnassa.

Ohessa tiedote pdf-muodossa.

Lisäinfot juapuska@gmail.com

Avustukset ja tuet

Tukien yleiset hakemisohjeet:

Tukien ja avustusten haetaan marraskuun loppuun mennessä (Cup-pisteet heti mestaruuskisojen jälkeen)  johtokunnalta vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostiin juapuska@gmail.com. Tuet, avustukset ja stipendit jaetaan seuran pikkujouluissa joulukuussa, mikäli et pääse paikalle hakemaan sovi siitä etukäteen. Erityistilanteissa (matkakuluihin arvokilpailuihin tms.) voit anoa tukea jo aikaisemmin kyseiseen tapahtumaan.

Tukea myönnetään per ratsastaja max 200€

Hakemuksen liitteenä on toimitettava tulokset kyseisestä tai kyseisistä kilpailuista.

Tukea hakevien ratsastajien tulee myös osallistua omien resurssien mukaan seuran talkootoimintaan kilpailuissa tai muissa tapahtumissa.

Tukien ja avustusten määrä ja summat tarkistetaan aina alkuvuonna. Seura pidättää oikeudet muutoksiin.

A- lupa avustus

SuoVaRi tukee A-lisenssillä kilpailleita ratsukoita lisenssin verran. Avustus maksetaan toisena edustusvuonna kilpailijalle seuran puolesta mikäli ratsastaja on edustanut seuraa vähintään 3:ssa eri vähintään 3-tason kilpailussa hyväksytysti ja ratsastajan tulee edustaa seuraa myös kuluvana vuonna.

Arvokilpailut (kansalliset mestaruuskilpailut, sm kilpailut, aluemestaruudet)

SuoVaRi tukee arvokilpailuihin osallistuvia seuran ratsukoitaan.

Seniorit:

Senioreita tuetaan sm kilpailuihin avustuksella: 30€/ kilpailu ja SuoVaRi Teamiin kuuluvia 50€/kilpailu.

Juniorit:

Junioreita tuetaan arvokilpailuihin avustuksella: 30€/kilpailu ja SuoVaRi Teamiin kuuluvia 50€/kilpailu.

Lisäksi juniorit voivat anoa tukea: Power Cup- finaaliin ja Valtakunnallisiin ratsastuskouluoppilaiden mestaruuskisoihin sekä Valtakunnallisiin hevostaitokilpailuihin.

Tukea ei voi anoa mikäli tukea on saanut jo esim alueelta.

Joukkuekilpailut:

Joukkueita tuetaan avustuksella per ratsastaja: 30€/kilpailu ja SuoVaRi Teamiin kuuluvia 50€/kilpailu.

Kilpailu menestys:

SuoVaRi tukee vuoden lopussa SuoVaRi Cup pisteiden perusteella kilpailumenestystä:

1. sija 100€

2. sija 75€

3. sija 50€

Muut avustukset:

SuoVaRi tukee tapauskohtaisesti seuran yhteisiä retkiä ja tapahtumia vapaamuotoisen hakemuksen perusteella.

Stipendit ja kannustuspalkinnot

Stipendit ja kannustuspalkinnot jaetaan vuosittain seuran pikkujouluissa. Stipendejä ja kannustuspalkintoja ei voi hakea, johtokunta valitsee niiden saajat. Palkittavia voi kuitenkin ehdottaa johtokunnalle.

Pieniä stipendejä ja kannustuspalkintoja on jaettu mm. aloitteleville kilparatsastajille sekä aktiivisille seuratoimijoille. Perusteena on ollut mm. menestyminen kilpailuissa (esim. mitalisija ratsastuskouluoppilaiden mestaruuksissa), kehittyminen ratsastajana, aktiivinen osallistuminen seuran tapahtumiin, toimihenkilönä työskenteleminen kilpailuissa jne.