Jäsenyys ja kilpailuluvat

Suonenjoen Vasama Ridersin jäsenenä pystymme tarjoamaan sinulle tuntuvia etuuksia ja alennuksia neuvoteltujen yhteistyösopimusten kautta, mm:

- Edullisemmat ratsastustunnit Vanhamäen tallilla

- Seura tukee kilparatsastusta kaikissa lajeissa kaikilla tasoilla seuratasolta kansainväliselle tasolle saakka sekä valmentautumista oman tallin valmennuksissa kuin ulkopuolellakin järjestettävissä, tuista enemmän avustukset ja tuet osiossa.

- Maneesivuokrat Vanhamäen maneesissa ja hevosen vuokrat Vanhamäki Säätiön omistamista hevosista edullisemmin.

- Lähtömaksut I-tason kilpailuissa edullisemmin

-Yhteinen ohjattu/itsenäinen kuntosalivuoro sekä toiveiden mukaiset muut lajiharjoittelua tukevat liikunta- ja urheilumahdollisuudet

- Jäsenkortilla prosentuaaliset alennukset yhteistyöyrityksistä Suonenjoella mm.

- Sportia

- Kodin-Fiilis

+ kaikkien SRL:n jäsenseurojen yhteiset jäsenedut:

• Tapiolan kattava hevostoiminnan vakuutus ratsastaessa, kilpailuissa sekä hevostapahtumissa ja hoitaessa
  • Tapiola-yhtiöiden hevosvakuutuksesta 10% alennus
  • Hippos-lehti 8 kertaa vuodessa
  • Oikeus suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä
  • Oikeus osallistua seurakilpailuihin sekä saada alue- ja kansallinen kilpailulupa
  • Useiden yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja, ks. lisää www.ratsastus.fi -sivuilta

Hyppää mukaan reippaaseen porukkaamme!

SuoVaRin jäsenhakemus

Jäsenhakemus Suonenjoen Vasama Ridersiin.

Jäseneksi liittyessä täytäthän alle seuraavat tiedot ja palautat tämän lomakkeen SuoVaRin nettisivujen kautta taikka jäsensihteerille sähköisesti osoitteeseen milla.heikkinen@gmail.com

Mikäli haluat voit antaa SuoVaRin käyttöön sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Näitä tietoja käytetään vain ja ainoastaan seuran ja jäsenistön väliseen tiedottamiseen ja niitä ei anneta eteenpäin. Alla olevat kohdat voi jättää myös tyhjäksi, mutta mikäli täytät ne niin huomio lainausmerkeissä oleva teksti.

”Lisätessäni alla oleviin kohtiin tarvittavat tiedot hyväksyn, että Suonenjoen Vasama Riders saa kerätä sähköpostiosoitteeni ja puhelinnumeroni jäsenrekisteriin ja käyttää niitä minun ja seuran väliseen yhteydenpitoon.”

Alla vielä lisätietoa jäsentietojen käsittelystä seurassamme. Luethan tekstin ajatuksella läpi.

Jäsentietojen käsittely Suonenjoen Vasama Ridersissä ja Suomen Ratsastajainliitossa

·         Suonenjoen Vasama Riders (SuoVaRi) on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa.

·         SuoVaRi kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa. SuoVaRi:n käsittelystä vastaa: jäsensihteeri Milla Heikkinen ja puheenjohtaja Jaana Seppänen. SRL:ssa käsittelystä vastaa: Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

·         SuoVaRi kerää jäseneksi liityttäessä jäsenen nimen ja osoitteen. SRL luo uudelle jäsenelle jäsennumeron.

·         SuoVaRi on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus.

·         SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

·         SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

·         Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

·         SuoVaRi kerää jäsenen suostumuksella sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja käytetään jäsenen ja seuran väliseen yhteydenpitoon. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekään eikä näitä käytetä mihinkään muuhun. Mikäli jäsen antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, tulee suostumuksen osoitus olla konkreettinen, esim. allekirjoitettu lomake. Jäsenellä on oikeus peruuttaa suostumus, milloin tahansa.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:

1)      Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2)      Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3)      Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron käsittelyn osalta; tällöin tieto tulee poistaa.

4)      Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen.

5)      Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

SuoVaRi:n kilpailulupahakemus

*

Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa tarvitaan kilpailuluvan tekemistä ja toimittamista varten.

C-lupaa hakiessa seuraavat tiedot

Kilpailuluvat toimitetaan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen noin 7vrk:n sisällä hakemuksen saapumisesta. Saat sähköpostissa maksulinkin, joka on voimassa 3 vuorokautta. Lupa aktivoituu muutamassa päivässä sen maksamisesta jäsenrekisteriin ja kipaan.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.