Jäsenyys ja kilpailuluvat

Juniorijäsenyys 67€

Senioriperhejäsenyys 52€

Junioriperhejäsenyys 43,50€

Jäsenyydet sisältävät ratsastajainliiton osuuden sekä SuoVaRin ja SuoVan osuuden 20/25€.

Jäseneksi liittyminen:

• Tapahtuu nykyisin Ratsastajainliiton nettisivun kautta osoitteessa: https://liity.ratsastus.fi/
  • Täytäthän kerralla kaikki tiedot, jolloin vakuutukset ja kilpailuluvat kohdistuvat oikein, muista valita seura.
  • Sähköpostiosoitteita voidaan käyttää seuran sisäiseen tiedottamiseen, yhteystietoja ei anneta seuran ulkopuolelle.
  • Jäsenyyksiä hyväksyy jäsensihteeri sitä mukaa, kun hakemukset tulevat, pääsääntöisesti viikon sisällä hakemuksesta. Jäsenmaksulaskut lähtevät automaattisesti Ratsastajainliitosta noin 2 kertaa viikossa.
  • Laskusta on hyvä tarkistaa seura ja jäsenlaji ennen maksua, mikäli niissä virheitä, ota yhteys jäsensihteeriin sähköpostitse.
  • Jatkossa jäsenlasku on mahdollista tilata e-laskuna, tästä tulee infoa jäsenlaskun mukana.
  • Kaikki SuoVaRin ja Suonenjoen Vasaman jäsenedut ovat jäsentemme käytettävissä.

Suonenjoen Vasama Ridersin jäsenenä pystymme tarjoamaan sinulle tuntuvia etuuksia ja alennuksia neuvoteltujen yhteistyösopimusten kautta, mm:

- Edullisemmat ratsastustunnit Vanhamäen tallilla. Maneesivuokrat Vanhamäen maneesissa ja hevosen vuokrat Vanhamäki Säätiön opetushevosista edullisemmin.

- Seura tukee kilparatsastusta kaikissa lajeissa kaikilla tasoilla seuratasolta kansainväliselle tasolle saakka sekä valmentautumista oman tallin valmennuksissa kuin ulkopuolellakin järjestettävissä, tuista enemmän avustukset ja tuet osiossa.

- Lähtömaksut seuratason kilpailuissa edullisemmin

-Yhteinen ohjattu/itsenäinen kuntosalivuoro sekä toiveiden mukaiset muut lajiharjoittelua tukevat liikunta- ja urheilumahdollisuudet

+ kaikkien SRL:n jäsenseurojen yhteiset jäsenedut:

• Tapiolan kattava hevostoiminnan vakuutus ratsastaessa, kilpailuissa sekä hevostapahtumissa ja hoitaessa
  • Tapiola-yhtiöiden hevosvakuutuksesta 10% alennus
  • Hippos-lehti 8 kertaa vuodessa
  • Oikeus suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä
  • Oikeus osallistua seurakilpailuihin sekä saada alue- ja kansallinen kilpailulupa
  • Useiden yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja, ks. lisää www.ratsastus.fi -sivuilta

Lisävakuutus:

Kilpailuluvat:

• Vuodesta 2020 alkaen SuoVaRin jäsenet hankkivat itse kilpailulupansa lisenssikaupasta: https://ratsastus.lisenssikauppa.fi/shop/
  • Ennen kilpailuluvan ostoa, on hyvä keskustella valmentajan/opettajan kanssa, millainen lupa kannattaa hankkia. Lisäksi vuodelle 2020 on tulossa aika paljon sääntömuutoksia, muun muassa kilpailujärjestelmä uusiutuu, joten niihin on hyvä tutustua ennen vuoden ensimmäisiä kilpailuja. Suosittelemme kaikille kilpaileville kilpailusääntökoulutuksen käymistä.
  • Kilpailulupia voi hankkia 1.1.2020 alkaen, jolloin ne päivittyvät oikealle vuodelle. Hevosmaksut maksetaan Kipa2:n kautta.
  • Kilpailulupien osto vaatii sen, että sähköposti ja henkilötunnus on rekisterissä oikein, mikäli ei onnistu niin olkaa yhteydessä sähköpostitse.
  • Olkaa ajoissa hankkimassa luvat ennen ensimmäisiä kilpailuja. Tämä koskee erityisesti seuran vaihtajia, jolloin lupa päivittyy uudelle seuralle, mutta myös jokaista kilpailuluvan hankkijaa.
  • Luvat päivittyvät Kipa2:seen sitten, kun sekä jäsenmaksu että kilpailulupa on maksettuna.
  • Vuoden 2019 luvat on voimassa 15.2. asti.
  • Tietoja kilpailuluvista: https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/

Vielä lopuksi muistutuksena: kaikki yhteydenotot jäsensihteerille sähköpostitse osoitteeseen milla.heikkinen@gmail.com. En välttämättä pysty välittömästi vastaamaan, mutta palaan asiaan mahdollisimman pian.

Hyppää mukaan reippaaseen porukkaamme!!