Jäsenyys ja kilpailuluvat

HUOM! Jäsenyyshakulomake ja kilpailulupalomake ovat päivityksen alla, uudet ohjeet tulevat vuoden loppuun mennessä!!

SuoVaRin jäsenhinnat 2020 -->

Seniorijäsenyys 79€

Juniorijäsenyys 67€

Senioriperhejäsenyys 52€

Junioriperhejäsenyys 43,50€

Jäsenyydet sisältävät ratsastajainliiton osuuden sekä SuoVaRin ja SuoVan osuuden 20/25€.

Suonenjoen Vasama Ridersin jäsenenä pystymme tarjoamaan sinulle tuntuvia etuuksia ja alennuksia neuvoteltujen yhteistyösopimusten kautta, mm:

- Edullisemmat ratsastustunnit Vanhamäen tallilla. Maneesivuokrat Vanhamäen maneesissa ja hevosen vuokrat Vanhamäki Säätiön omistamista hevosista edullisemmin.

- Seura tukee kilparatsastusta kaikissa lajeissa kaikilla tasoilla seuratasolta kansainväliselle tasolle saakka sekä valmentautumista oman tallin valmennuksissa kuin ulkopuolellakin järjestettävissä, tuista enemmän avustukset ja tuet osiossa.

- Lähtömaksut I-tason kilpailuissa edullisemmin

-Yhteinen ohjattu/itsenäinen kuntosalivuoro sekä toiveiden mukaiset muut lajiharjoittelua tukevat liikunta- ja urheilumahdollisuudet

+ kaikkien SRL:n jäsenseurojen yhteiset jäsenedut:

• Tapiolan kattava hevostoiminnan vakuutus ratsastaessa, kilpailuissa sekä hevostapahtumissa ja hoitaessa
  • Tapiola-yhtiöiden hevosvakuutuksesta 10% alennus
  • Hippos-lehti 8 kertaa vuodessa
  • Oikeus suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä
  • Oikeus osallistua seurakilpailuihin sekä saada alue- ja kansallinen kilpailulupa
  • Useiden yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja, ks. lisää www.ratsastus.fi -sivuilta

Hyppää mukaan reippaaseen porukkaamme!