Ajankohtaista

Jäsensihteeri tiedottaa!


• SuoVaRi:n jäseneksi pääsee liittymään täyttämällä jäsenhakemuksen seuran nettisivuilla osoitteessa: https://suonenjoenvasama.sporttisaitti.com/…/jasenyys-ja-k…/. Toivoisin, että tuota lomaketta käytettäisiin ensisijaisena tapana jäsenhakemuksen tekemiseen, sillä siellä on tietosuoja-asetuksen mukaiset kysymykset ja näin kaikki oleellinen tieto tulee kerralla lähetettyä.
• Jäsenhakemukset käsitellään noin 7vrk:n sisällä sen saapumisesta ja, kun tiedot on lisätty rekisteriin niin Suomen Ratsastajainliitto lähettää laskut automaattisesti. Laskutusajot tehdään noin 2 kertaa viikossa. Erillistä kuittaussähköpostia jäsenyyden voimaanlaitosta en lähetä, mutta mikäli laskuja ei ala kuulua noin 3 viikon sisällä niin olethan yhteydessä.
• Toivoisin, että kaikki yhteydenotot tapahtuvat sähköpostitse (milla.heikkinen@gmail.com). Ei facebookin kautta eikä mielellään soittamalla, koska teen työtä, jossa en pysty puhelimeen vastaamaan ja sähköpostissa kaikki tieto säilyy paremmin tallessa?
• Kilpailuluvat anotaan jatkossa myös tuolta SuoVaRin nettisivuilta, kohdasta jäsenyys ja kilpailuluvat. Näistä muistutuksena, että luvat on haettava viimeistään 2 viikkoa ennen kilpailun ilmoittautumisen umpeutumista, jotta ne kerkeävät päivittyä varmasti kipaan.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan 

terkuin jäsensihteeri Milla.

 

Infoa keväälle:

Kevät lähestyy kovaa vauhtia ja aurinko paistaa <3 Hieman infoa keväälle:

- Kevään myöten, kun hevoset taas liikkuvat leviää myös erinäiset hevostaudit. Huomioithan että tulet tallille aina puhtailla vaatteilla ja kengillä (eri talleille eri vaatteet). Tallille tulee taas myös virkon-altaat ja huolehdi myös lisäksi hyvin käsihygieniasta.

- Omien hevosten kanssa liikkuvat: Ethän tuo hevostasi majoittumaan/valmennukseen/kisoihin kipeänä, etkä myöskään, jos kotitallillasi on muita oirehtivia hevosia. Hyvä olisi mitata aamulämpö hevoseltasi päivittäin, ja aina ennen vieraaseen talliin tulemista. Puhdistathan ruoka/vesi kupit aina ennen ja jälkeen majoittumisen sekä vältä "nenäkontakteja" hevosten kesken. Myös rokotukset kannattaa tarkistaa ja mahdollisesti harkita lisärokotuksen tarvetta.

- Pihat ovat jäisiä ja liukkaita, olkaahan varovaisia, nastakengät on muuten hyvät!!

- Tarkistakaa myös tarkkaan hevosten kengät ja hokit.

- Hepoilta alkaa pikkuhiljaa karva irtoamaan, eli varaathan ennen ja jälkeen tunnin aikaa harjaamiseen! Myös harjaamaan saa tulla vaikkei olekkaan tuntia, esim. pikkuponeja joilla on karvaa vaikka muille jakaa...

- Myös varusteiden puhtaudesta on huolehdittava extra hyvin, niin kuin aina... Puhtaat huovat, hiki/karva pyyhitään aina pois nahkaosista ja kuolainten huolellinen pesu.

 

VANHIKSEN KUULUMISET: Vanhamäellä vakityöntekijöiden Celinan ja Jaanan lisäksi pyörii vaihtelevasti harjoittelijoita eri oppilaitoksista. Jaana opiskeli syksyllä Master-opettajaksi (ratsastuksen opettajan erikoisammattitutkinto) ja jatkaa vielä masterilla jo aloitetun ammattivalmentajan tutkinnon loppuun vuonna 2019. Harjoittelijamme Ronja opiskelee ratsastuksenohjaajaksi.

 

KEVÄTKAUSI alkoi viikolla 1: Vakiotunnit jatkuvat samalla vakiotuntipohjalla kevätkaudella, tervetuloa ratsastamaan. Vakiotunnit ovat varattavissa sähköpostilla ja tekstiviestitse.

Kesä lähestyy kovaa vauhtia vielä joitakin paikkoja vielä kesäleireille, tutustu kalenteriin ja tule mukaan viettämään ikimuistoista leiriviikkoa. Myös Sennuille on oma leiri!!  

Leirikalenteri:

1: Yleisleiri, 3.-7.6.2019, vielä paikkoja jäljellä

2: Esteleiri, 10.-14.6.2019, 1 peruutus paikka jäljellä

3: Alkeis-/junnuleiri, 17.-19.6.2019, vielä paikkoja jäljellä

4: Yleisleiri, 24.-28.6.2019, TÄYNNÄ

5: Este-/kenttäleiri, 1.-5.7.2019, TÄYNNÄ

6: Sennuleiri, 8.-12.7.2019; vielä paikkoja jäljellä, voidaan toteuttaa myös lyhyempänä tai kurssina

7: Vanhampi-lapsi -leiri 15.-19.7.2019,2 pari-paikka jäljellä

8: Yleis/Esteleiri 22.-26.6.2019, vielä paikkoja jäljellä

9: Vanhempi-lapsi -leiri, 29.7.-2.8.2019,TÄYNNÄ

 

SuoVaRi:N KUULUMISET: Jäsensihteerimme on Milla Heikkinen, hänelle voi lähettää vasamaan nettisivujen kautta liittymispyynnöt ja kilpailulupa-lomakkeet, lisätiedustelut: milla.heikkinen@gmail.com.

 

KISAT: Tälle vuotta SuoVaRi järjestää säännöllisesti 1-tason kilpailuja kuukausittain ja kesällä taas yleis- ja esteleirien yhteyteen. Lisäksi järjestämme toukokuussa 3-tason pararatsastuskilpailut, kesällä 3-tason koulu- ja pararatsastuskilpailut ja syksylle myös muutamat 2-tason kisat.

Sponsoreita, yhteistyökumppaneita ja toimihenkilöitä tarvitaan, kysy lisää!

- Edessä hallisarjan kolmas osakilpailu 16-17.3.2019 ja Hallisarjan finaalit ovat 4-5.5.2019, näissä kisoissa myös 3-tason parakilpailut. Tervetuloa mukaan kisaamaan ja toimihenkilötehtäviin, kaikki uudetkin toimijat ovat tervetulleita, neuvotaan kyllä :)!

- Lisäksi on seuran omat MATALAN KYNNYKSEN kilpailut 13-14.4. Kisat ovat avoimet vain SuoVaRilaisille ja Vanhamäen tallin vakiratsastajille, eli rohkeasti mukaan kaikki, joita kisaaminen kiinnostaa vaikka kokemusta ei vielä ole!!

- KUTSUT löytyvät KiPasta.

 

VALMENNUKSET löytyvät SuoVaRin sivuilta ja tapahtumakalenterista. Aluevalmentajien lisäksi mm. lisäksi syksyllä valmentaa molempia lajeja Kristiina Purdy ja Jaana Seppänen.

Myös Elmo Jankari, Kari Nevala ovat mahdollisesti tulossa kevään mittaan valmentamaan.  

 

SUOMEN RATSASTAJAINLIITON teema vuodelle 2019 on YHDESSÄ, tämän aiheen tiimoilta on myös Vanhamäelle tulossa tapahtuma, seuraile tiedotteita.

 

TAPAHTUMAKALENTERI PÄIVITETTY ja vuoden tapahtumia suunniteltu, SuoVaRin ja Vanhamäen tallin yhteinen tapahtumakalenteri löytyy täältä: vanhamaki.fi/talli/tapahtumat/

Tutustu vuoden 2019 tapahtumiin, seuraa tiedotteita ja hae infoa:

Vanhamäen Tallin nettisivut: http://vanhamaki.fi/talli/

Suonenjoen Vasama Riders nettisivut: http://suonenjoenvasama.sporttisaitti.com

 

Olemme myös somessa:

- Vanhamäen Talli ja SuoVaRi:n yhteinen facebook ryhmä: https://www.facebook.com/groups/197410297158/ tämä erittäin aktiivisesti päivitetty ryhmä, ryhmässä myös mahdollisuus ilmoittautua valmennuksiin.

- Suonenjoen Vasama Riders, omat yhteisö sivut: https://www.facebook.com/pages/Suonenjoen-Vasama-Riders/460316764119117?sk=timeline

- Suonenjoen Vasama, emoseuran sivut: https://www.facebook.com/suonenjoen.vasama?fref=ts

seuralla myös instagramsivut nimellä suovari.

 

Haluamme kehittää toimintaamme!

Otamme mielellämme palautetta vastaan jatkuvasti suullisesti ja kirjallisesti, myös nimettömästi. Tallillamme toimii palautelaatikko, joka löytyy alatallista.

 

Mukavaa kevättä

terkuin Jaana, Cellu, Vanhamäen hepat sekä ponit sekä koko Vanhamäen porukka!

 

TERVETULOA RATSASTAMAAN, HARRASTAMAAN JA OPPIMAAN VANHAMÄEN TALLILLE JA MUKAAN AKTIIVISEEN SEURATOIMINTAAN!

 

Jaana 050-321 4097, talli@vanhamaki.fi

Celina 050-550 2566, talli@vanhamaki.fi tai vanhamaentalli@gmail.com

VANHAMÄEN TALLIN JA SUOVARIN RATSASTUSPAIKKOJEN KÄYTTÖ JA VUOKRAUS:

Maneesin/Kentän vuokra

15€     SuoVaRi: 10€

kerta sis. tallin estekalusto

Maneesin/Kentän vuokra

10€     SuoVaRi: 5€

kerta, sopimusvalmentajat

Maneesin

90€     SuoVaRi: 70€

kuukauden maneesikortti

Maneesin

80€     SuoVaRi: 60€

60min vain omaan käyttöön

 

KAIKKI VARAUKSET VANHAMÄEN TALLIN TYÖNUMEROT:
050-321 4097  TAI   050-5502566

YLEIS OHJEITA:

  • kerää lannat, älä ratsasta niiden päältä!
  • sammuta valot lähtiessäsi
  • jätä mahdolliset kalusteet/rata samaan järjestykseen kun tullessasi
  • laita ovet/portit kiinni lähtiessäsi
  • Ilmoitathan tulostasi ja kysyt lupaa ennen oven/portin aukaisua
  • käytä estetehtäviin vain tallin estekalustoa, seuran estekalusto vain kisa käytössä
  • sovithan AINA ratsastusalueiden käytöstä Vanhamäen Tallin kanssa

KIITOS!