Jäsensihteeri tiedottaa!

• SuoVaRi:n jäseneksi pääsee liittymään täyttämällä jäsenhakemuksen seuran nettisivuilla osoitteessa: https://suonenjoenvasama.sporttisaitti.com/…/jasenyys-ja-k…/. Toivoisin, että tuota lomaketta käytettäisiin ensisijaisena tapana jäsenhakemuksen tekemiseen, sillä siellä on tietosuoja-asetuksen mukaiset kysymykset ja näin kaikki oleellinen tieto tulee kerralla lähetettyä.
• Jäsenhakemukset käsitellään noin 7vrk:n sisällä sen saapumisesta ja, kun tiedot on lisätty rekisteriin niin Suomen Ratsastajainliitto lähettää laskut automaattisesti. Laskutusajot tehdään noin 2 kertaa viikossa. Erillistä kuittaussähköpostia jäsenyyden voimaanlaitosta en lähetä, mutta mikäli laskuja ei ala kuulua noin 3 viikon sisällä niin olethan yhteydessä.
• Toivoisin, että kaikki yhteydenotot tapahtuvat sähköpostitse (milla.heikkinen@gmail.com). Ei facebookin kautta eikä mielellään soittamalla, koska teen työtä, jossa en pysty puhelimeen vastaamaan ja sähköpostissa kaikki tieto säilyy paremmin tallessa?
• Kilpailuluvat anotaan jatkossa myös tuolta SuoVaRin nettisivuilta, kohdasta jäsenyys ja kilpailuluvat. Näistä muistutuksena, että luvat on haettava viimeistään 2 viikkoa ennen kilpailun ilmoittautumisen umpeutumista, jotta ne kerkeävät päivittyä varmasti kipaan.

Tervetuloa mukaan toimintaan

terkuin jäsensihteeri Milla.

VANHAMÄEN TALLIN JA SUOVARIN RATSASTUSPAIKKOJEN KÄYTTÖ JA VUOKRAUS:

Maneesin/Kentän vuokra

15€     SuoVaRi: 10€

kerta sis. tallin estekalusto

Maneesin/Kentän vuokra

10€     SuoVaRi: 5€

kerta, sopimusvalmentajat

Maneesin

90€     SuoVaRi: 70€

kuukauden maneesikortti

Maneesin

80€     SuoVaRi: 60€

60min vain omaan käyttöön

KAIKKI VARAUKSET VANHAMÄEN TALLIN TYÖNUMEROT:
050-321 4097  TAI   050-5502566

YLEIS OHJEITA:

• kerää lannat, älä ratsasta niiden päältä!
  • sammuta valot lähtiessäsi
  • jätä mahdolliset kalusteet/rata samaan järjestykseen kun tullessasi
  • laita ovet/portit kiinni lähtiessäsi
  • Ilmoitathan tulostasi ja kysyt lupaa ennen oven/portin aukaisua