Jäsensihteeri tiedottaa!

Syksy saapuu pikkuhiljaa ja sen mukana syksyn ratsastustunnit ja uudet alkeiskurssit alkavat, joten nyt on hyvä hetki muistutella siitä, kuinka on mahdollista liittyä mukaan SuoVaRin toimintaan.
• SuoVaRi:n jäseneksi pääsee liittymään täyttämällä jäsenhakemuksen seuran nettisivuilla osoitteessa: https://suonenjoenvasama.sporttisaitti.com/…/jasenyys-ja-k…/. Toivoisin, että tuota lomaketta käytettäisiin ensisijaisena tapana jäsenhakemuksen tekemiseen, sillä siellä on tietosuoja-asetuksen mukaiset kysymykset ja näin kaikki oleellinen tieto tulee kerralla lähetettyä.
• Jäsenhakemukset käsitellään noin 7vrk:n sisällä sen saapumisesta ja, kun tiedot on lisätty rekisteriin niin Suomen Ratsastajainliitto lähettää laskut automaattisesti. Laskutusajot tehdään noin 2 kertaa viikossa. Erillistä kuittaussähköpostia jäsenyyden voimaanlaitosta en lähetä, mutta mikäli laskuja ei ala kuulua noin 3 viikon sisällä niin olethan yhteydessä.
• Syyskuussa alkaa jälleen SRL:n jäsenmaksuale, jolloin jäsenmaksuissa oleva liiton osuus on -50%. Eli sennut 51€ (norm. 77€), junnut 42,5€ (65€), perhejäsen sennut 38€ (51€), perhejäsen junnut 31,25€ (42,50€). Hinnat voimassa 1.9.-31.12.2018.
• Toivoisin, että kaikki yhteydenotot tapahtuvat sähköpostitse (milla.heikkinen@gmail.com). Ei facebookin kautta eikä mielellään soittamalla, koska teen työtä, jossa en pysty puhelimeen vastaamaan ja sähköpostissa kaikki tieto säilyy paremmin tallessa?
• Kilpailuluvat anotaan jatkossa myös tuolta SuoVaRin nettisivuilta, kohdasta jäsenyys ja kilpailuluvat. Näistä muistutuksena, että luvat on haettava viimeistään 2 viikkoa ennen kilpailun ilmoittautumisen umpeutumista, jotta ne kerkeävät päivittyä varmasti kipaan.

Tervetuloa mukaan toimintaan ja mukavaa syksyä kaikille,

terkuin jäsensihteeri Milla.

Infoa syksylle:

TAPAHTUMAKALENTERI PÄIVITETTY ja loppuvuoden tapahtumia suunniteltu, SuoVaRin ja Vanhamäen tallin yhteinen tapahtumakalenteri löytyy täältä: vanhamaki.fi/talli/tapahtumat/

VANHIKSEN KUULUMISET:

Vanhamäellä vakityöntekijöiden Celinan ja Jaanan lisäksi pyörii vaihtelevasti harjoittelijoita eri oppilaitoksista. Jaana opiskelee parhaillaan Master-opettajaksi (ratsastuksen opettajan erikoisammattitutkinto) ja aikataulun mukaan valmistuisi loppuvuonna ja harjoittelijamme Ronja opiskelee ratsastuksenohjaajaksi ja lisäksi muutamia muitakin harjoittelijoita tulee syksyllä taas remmiin auttamaan.

Syksylle suunniteltu Hevosen Maasta käsittelykertoja, Iso Hevosvaellusta, Jaanan pitämää CR istuntakurssia ja ko/re valmennuksia, Vammaisratsastustapaamista  ja  muita tapahtumia, seuraile tapahtumakalenteria ja tiedotteita.

SYYSKAUSI ALKOI VIIKOLLA 33:

Vakiotunnit syksyllä jatkuvat samalla vakiotuntipohjalla kevätkaudella, tervetuloa ratsastamaan. Vakiotunnit ovat varattavissa nyt sähköpostilla ja tekstiviestitse tai facebookista.

Minivalmennusryhmä joka aloitti keväällä ja piti kesän taukoa jatkuu syyskausikalenterissa torstaisin ja perjantaisin.

SuoVaRi:N KUULUMISET:

Syksyllä saa liittyä SuoVaRi:n jäseneksi puoleen hintaan, jäsensihteerimme on Milla Heikkinen, hänelle voi lähettää vasmaan nettisivujen kautta liittymispyynnöt ja kilpailulupa-lomakkeet, lisätiedustelut: milla.heikkinen@gmail.com.

KISAT JA VALMENNUKSET:

Tälle vuotta SuoVaRi ponnisti taas seuraavalle tasolle järjestämällä kesällä 3-tason kilpailut ja syksy jatkuu aktiivisesti kisoja järjestäen uuden kaluston ja kentän voimin:

3-tason kouluratsastuskilpailut (28-29.7.)

2-tason kouluratsastuskilpailut ja aluejoukkuemestaruudet (25-26.8)

1-tasolla ratsastenaan alueelliset ratsastuskoulu ja aikuismestaruudet (22-23.9.)

2- tason alueiden väliset estejoukkuemestaruudet (13-14.10.)

ja lisäksi kilpailuja 1-tasolla hallisarjakisa alkaa 17-18.11. ja seuranmestaruudet 15-16.12.2018.

Sponsoreita, yhteistyökumppaneita ja toimihenkilöitä tarvitaan, kysy lisää!

Valmennukset löytyvät SuoVaRin sivuilta ja tapahtumakalenterista. Aluevalmentajien lisäksi mm. kouluvalmentajana jatkaa Vuokko Porthan ja estevalmentajana Tuomas Jauhiainen, lisäksi syksyllä valmentaa molempia lajeja Kristiina Purdy ja Jaana Seppänen. Myös Elmo Jankari tulossa valmentamaan 5-7.10.

VAMMAISRATSASTUKSENTEEMAPÄIVÄ JA NOUSE RATSAILLE PÄIVÄ 30.9.2018

Vammaisratsastus teemapäivä ja Nouse atsaille päivä järjestetään 30.9.2018.

Ideoita otetaan vastaan!! Tarkoitus olisi järjestää vammaisratsastajien tapaaminen ja tapahtumapäivä kärryajeuineen ja ponitalutuksineen, mahdollisine lainahevoskilpailuineen.

SUOMEN RATSASTAJAINLIITON teema vuodelle 2018 on REILU PELI, tämän aiheen tiimoilta on myös Vanhamäelle tulossa tapahtuma, seuraile tiedotteita.

Tutustu vuoden 2018 tapahtumiin, seuraa tiedotteita ja hae infoa:

Vanhamäen Tallin nettisivut: http://vanhamaki.fi/talli/

Suonenjoen Vasama Riders nettisivut: http://suonenjoenvasama.sporttisaitti.com

Olemme myös facebookissa: Vanhamäen Talli ja SuoVaRi ja Suonenjoen Vasama Riders

terkuin: Jaana, Cellu, Vanhamäen hepat sekä ponit sekä koko Vanhamäen porukka!

TERVETULOA RATSASTAMAAN, HARRASTAMAAN JA OPPIMAAN VANHAMÄEN TALLILLE JA MUKAAN AKTIIVISEEN SEURATOIMINTAAN!

Jaana 050-321 4097, talli@vanhamaki.fi

Celina 050-550 2566, talli@vanhamaki.fi tai vanhamaentalli@gmail.com

VANHAMÄEN TALLIN JA SUOVARIN RATSASTUSPAIKKOJEN KÄYTTÖ JA VUOKRAUS:

Maneesin/Kentän vuokra

15€     SuoVaRi: 10€

kerta sis. tallin estekalusto

Maneesin/Kentän vuokra

10€     SuoVaRi: 5€

kerta, sopimusvalmentajat

Maneesin

90€     SuoVaRi: 70€

kuukauden maneesikortti

Maneesin

80€     SuoVaRi: 60€

60min vain omaan käyttöön

KAIKKI VARAUKSET VANHAMÄEN TALLIN TYÖNUMEROT:
050-321 4097  TAI   050-5502566

YLEIS OHJEITA:

• kerää lannat, älä ratsasta niiden päältä!
  • sammuta valot lähtiessäsi
  • jätä mahdolliset kalusteet/rata samaan järjestykseen kun tullessasi
  • laita ovet/portit kiinni lähtiessäsi
  • Ilmoitathan tulostasi ja kysyt lupaa ennen oven/portin aukaisua