Kilpailutoiminta

SuoVaRi järjestää säännöllisesti kilpailuja seura-kansallisella tasolla.

Pyrimme järjestämään kuukausittain seuratason kisoja kevät ja syys kaudella.

Kesäisin pidämme perjantai kisoja 2-3 x kk. Kesällä pidämme myös harjoitus-kenttäkilpailut.

Lisäksi pidämme vuosittain 2-3 alue ja kansalliset kilpailut kilpailuja. Vuonna 2018 pidimme ensimmäisen kerran 3-tason kouluratsastuskilpailut nimellä Suonenjoki Strawberry Challenge, nämä kansalliset kilpailut pidämme vuosittain heinäkuussa.

Vuonna 2020 pidämme Kenttäratsastuksen SM - kilpailut nuorissa ratsastajissa ja senioreissa.

Kisa infot, kutsut, lähtölistat ja tulokset löytyvät SRL:n kilpailupalvelusta eli KiPa2:sta:

Vuonna 2015 meillä on jopa valtakunnalliset 3-tason hevostaitomestaruudet. Hevostaitokilpailuja ja/tai merriksuoritustilaisuuksia pidämme vuosittain.

Hevostaito kisoja/merkkisuoritustilaisuudet kesän ympäri aina torstaisin, kysy lisää. Lisätiedot HT-kisoihin/merkkisuorituksiin Celina P: 050-550 2566

Seura toivottaa kaikkiin kilpailuihin tervetulleiksi kisaamaan, toimihenkilöiksi, tukiaksi tai ihan vaan katsomaan!! Kaikkiin kisoihin on katsojille vapaa pääsy ja paikalla toimii aina myös puffetti/kanttiini, isommissa kisoissa saatavilla myös lämmin ruoka.