Heppakerhot, Nuorisoklubi ja Junioritoiminta

SuoVaRi kehittää jatkuvasti juniori ja nuoriso toimintaansa, SuoVaRin nuorisovastaava on Celina Virtanen.

SuoVaRilla toimii koulukausien ajan Heppakerho viikottain, heppakerho ei kokoonnu kisaviikonloppuina, eikä viikon 42 lauantaina. Heppakerhoista lisää omalla välilehdellä. Heppakerhon vetäjinä toimii Karita Halonen ja Senni Ikäläinen sekä vastaavana toimii Celina Virtanen. Heppakerhotoiminta on ollut koronan vuoksi katkolla, siihen on yhdessä yritetty miettiä toimivaa etäratkaisua, mutta sopivaa ei ole vielä keksitty. Ehdotuksia otetaan kyllä vastaan!

Nuorisoklubi ja hoitajat pyrkii kokoontumaan muutaman kerran keväällä ja syksyllä, ja lisäksi järjestetään yhteiseiä retkiä, leffailtoja yms toiveiden mukaan. Nuorisoklubi ja hoitajatoimintaa vetää Celina Virtanen.

ITIKSEN Nuorten tiimiin  osallistuvat: Karita Halonen, Senni Ikäläinen sekä Celina Virtanen