25.5.2023 Suonenjoki

Kotijoukkueen sisävuoro, lyöntivuorossa Nooa Nyyssönen, kaari huutaa vääriä.
Vierasjoukkueen sisävuoro. SuoValla lukkarina Anton Vihavainen
Kotijoukkueen sisävuoro, lyömässä Veikk Vasiljev
lyöntivuoroaan jatkaa Veikka Vasiljev
Toisessa pelissa kotijoukkueen lukkari Selma Vasiljev ottamassa kotipesään polttava paloa kiinni.
Kotijoukkueen sisävuoro, lyöntivuorossa Veera Vepsäläinen.
Kärkietenijänä ykköspelältä lähdössä Elmo Tiitinen

E-PELISARJAN JOUKKUE JATKOI HYVIÄ PELIOTTEITAAN TORSTAINA !

Suonenjoen Vasaman E-pelisarjan joukkue kohtasi torstaina Suonenjoen keskuskentällä Itäisen alueen E-poikien pelisarjassa kaksi Siilinjärven Pesiksen joukkuetta.

Molemmat ottelut olivat  hyvätasoisia ja joukkueet tarjosivat katsojille viihdyttävää ja taitavaa pesäpalloa. 

Siipe otti ensimmäisessä pelissä 13-16 voiton ja toisessa kamppailussa Siipe oli 6-15 parempi.

Tappioista huolimatta Vasaman joukkue voi olla iloinen ylpeä peliotteistaan. Kehitymme kokoajan ja pelinjohto voi kokoajan ottaa pelitaktiikaan uusia asioita, koska lasten pelinymmärrys on mennyt kovasti eteenpäin ?

" Etenkin teidän ulkopeli on mennyt todella paljon eteenpäin. 
Lapset liikkuvat ulkokentällä paljon ja räpylävarmuus on tosi hyvällä tasolla. Lisäksi lyöntipelinne on monipuolista". Jutteli SiiPen pelinjohtaja Paavo Väistölä otteluiden jälkeen.

Meiltä puuttui torstaina useita pelaajia yhteensattumien vuoksi  ja saimme joukkueeseen nuorempien F- joukkueesta kaksi pelaajaa eli Topias Haatajan ja Emilia Taavitsaisen. Molemmat pelasivat rohkeasti ja hienosti isompien lasten mukana ?

Vasaman joukkueessa oli torstaina mukana seuraavat lapset:

Nooa Nyyssönen. Hän sai kovia lyöntejä hienosti kiinni, liikkuen hyvin ja löi tilanteisiin sopivia lyöntejä. Nooa kehittyy kovaa vauhtia pelin jokaisella osa-alueella. 

Elmo Tiitinen. Elmo pelasi etukentällä rohkeasti ja pääsi usein heittämään kovia polttoheittoja. Elmo on kehittynyt etenijänä.

Veikka Vasiljev. Hän luki hyvin ulkokenttää ja löi sen mukaisesti, usein onnistuen. Kantoi upeasti ison ulkopelivastuun.

Selma Vasiljev. Selma pelasi todella hienosti kakkospolttajana ja liikkui isolla alueella. Pallot jäivät lähes poikkeuksetta räpylään. Lukkarina rohkeaa ja viisasta peliä. Selma löi varmasti ja eteni hyvin kärkkyen pesältä toiselle.

Anton Vihavainen. Lukkaripelissä erittäin viisaita ja oikea-aikaisia ratkaisuja. Kolmosvahtina varmoja kiinniottoja. Lyöntipelissä sijoitteli kovia lyöntejä sopiviin paikkoihin.

Topias Haataja. Topias pelasi isompien lasten joukossa ennakkoluulottomasti ja suurella pelisydämellä. Hyvää liikettä ulkona ja etenkin hyviä näpyjä sisäpelissä.

Onni Piiroinen. Onnin hyvä liike näkyi sekä siepparina että kopparina. Onni on kehittynyt lyöntien kovuudessa ja se näkyi myös torstaina.

Emma Taavitsainen. Emma pelasi hienosti sijoittuen hyvin oikeaan paikkaan oikea-aikaisesti. Lyöntipelissä Emma kuunteli hyvin ohjeita ja lyöntipeli parantui kovasti illan mittaan. Emma lyö kovaa.

Veera Vepsäläinen. Hän eteni hienosti, koska Veera kärkkyi tosi hyvin. Veera sai ulkokentällä useita kovia heittoja ja lyöntejä kiinni.

Emilia Taavitsainen. Emilia on sellainen pelaaja, joka kuuntelee hienosti ohjeita ja yrittää noudattaa niitä. Emilia pelasi eilen rohkeasti isompien joukkueessa ja teki hyviä ratkaisuja mailanvarressa. Emilia laittoi myös ulkopelissä hienosti räpylää ja vartaloa kovien lyöntien eteen.

Kiitokset taas kaikille talkoolaisille ja yleisölle mukavasta tapahtumasta. Saimme tunnelmasta kiitosta vierasjoukkuueen taustoilta ?