Suonenjoki 14.05

Eilen pelattiin Junnusuperia Suonenjoella! Pelaamassa olivat nuorimmaisemme, eli G/F-juniorit. Vieraiksemme oli saapunut innokkaita pesäpalloilijoiden alkuja Siilinjärveltä ja Jyväskylästä.

Pelit sujuivat kaikilta joukkueilta oikein reippaassa hengessä ja kaikki pelaajat saivat taas aimo annoksen oppia pelistä ja onnistumisen kokemuksia. Juoksuja ja kunnareitakin nähtiin jälleen mukava määrä!

Omien junnujemme pelitaidot kehittyvät tällä hetkellä kyllä kukonaskelin! Pelaaminen on lajin kuin lajin suola, mutta myös opettavaisinta harjoittelua, jota voi tehdä.

Pelaamisen iloa päästään taas rutkasti kokemaan viikonloppuna, kun lähdemme kahdella Suonenjoen Vasaman joukkueella Kunnari-leirille Viinijärvelle!

Eilen meitä oli pelaamassa Aune, Emma, Topias, Veikka, Nooa, Tinja, Toivo, Veera, Nella, Emilia, Joona, Sylvi, Elmo, Lily ja Ella. Pelinjohtajina Janne, Jesse ja Juha.

Kotiturnauksen järjestäminen vaatii aina myös ison joukon talkoolaisia onnistuakseen. Kiitos vanhemmille junnulleillemme pelien tuomaroinnista ja kiitos kaikille vanhemmille ja muille talkoolaisille muista järjestelyistä. Harrastukset eivät pyörisi ilman teitä 
Suurkiitos myös Hannu Pakariselle erinomaisista pelikentistä!

Tästäpä on mukava taas jatkaa pesiskesää eteenpäin!