Siilinjärvi 22.07.

Kuten todettu, ei viikkoa ilman pelejä! Eilen käytiin kylässä Siilinjärvellä entisellä Saharan kentällä, joka nykyisin POP Areenana tunnetaan pelaamassa JunnuSuperia G/F-junnujoukkueellamme.

JunnuSuperihan on pienpesistä, jossa kentällä on 6-8 pelaajaa. Tällä kertaa pelasimme turnauksen kahdella kuuden pelaajan joukkueella.

Pelit sujuivat oikein hienosti! Toinen joukkue napsi molemmista peleistä voitot ja toisen joukkueen voittoprosentti oli 50%! Moneen kertaan on tullut jo todettua, mutta todetaan taas kerran; kaikkien lasten kehitys on ollut huikaisevaa kesän aikana! Kunnareitakin nähtiin ainakin viisi!

Kun voitonrinkiä päästiin otteluiden lopuksi tanssimaan, kuultiinkin siellä aivan uusi kannustushuuto, joka meni kutakuinkin tähän tapaan: "Me palloa lyödään ja mansikat syödään, hei hei hei, SuoVa voiton vei!" Näistä makeista lyriikoista vastasivat Lily ja Tinja! Sen verran hyvä ralli, että tätä kyllä rallatellaan vastaisuudessakin!

Ja pelien päälle käytiin tottakai vielä uimassa!

Reissussa oli tällä kertaa pelaamassa;

SuoVa Jansson; Lily Bater, Tinja Markkanen, Sylvi Heiskanen, Aune Heiskanen, Topias Haataja ja Unto Huttunen. PJ Juha.

SuoVa Miettinen; Emma Taavitsainen, Emilia Taavitsainen, Toivo Huttunen, Joona Markkanen, Jere Markkanen, Veera Vepsäläinen. PJ Janne.

 

-Juha