Kuopio 31.05.

SuoVa Jansson
SuoVa Miettinen
SuoVa Jansson sisävuorossa
SuoVa Mietttinen sisävuorossa

Suonenjoen Vasaman G/F-juniorit pääsivät eilen pelaamaan ensimmäiset pelinsä Kuopiossa Neulamäen tekonurmella. Peleihin osallistuttiin kahden joukkueen ja yhteensä 15 lapsen voimin!

Pelit olivatkin monelle ensimmäisiä oikeita pesispelejä ja kyseessä taisi olla ensimmäinen oikea pelireissukin monelle pelaajalle, mentiinhän Kuopioon joukkueena ihan omalla linja-autolla

G/F-juniorit pelaavat JunnuSuper-turnauksissa, jotka pelataan pienpesiksen säännöillä. Kentällä on 5-7 pelaajaa ja kaikki pääsevät lyömään ja pelaamaan eri pelipaikoilla. Vaikka otteluissa juoksut lasketaankin, on niiden tärkein anti pelin, sääntöjen ja pelaamisen opettelu, sekä liikunnan riemu!

Riemua peleissä riittikin ja onnistumisia saivat kokea kaikki pelaajat niin ulko- kuin sisäpelissä. Innostuksen roihut leimusivat kaikkien lapsien silmissä vielä kotimatkalla linja-autossakin. Kyllä pelaaminen on parasta!

Molemmat joukkueet pelasivat kaksi ottelua. Vastassa oli SiiPen ja PuPen G- ja F-junioreita. Turnauksen järjesti PuPe, suuri kiitos heille! Juoksuja joukkueemme tekivät yhteensä noin 50

Mukana pelaamassa olivat Nooa, Aune, Nella, Emilia, Joona, Toivo, Tinja, Jesper, Veikka, Topias, Elmo, Lily, Sylvi, Veera ja Emma.

Pelinjohdosta ja huollosta vastasivat Janne, Johanna, Maria, Hilma ja Juha. Lisäksi mukana oli myös iso liuta vanhempia ja pelaajien sisaruksia kannustusjoukoissa!

Seuraavan kerran tämä joukkue pääsee pelaamaan kotiturnauksessa Suonenjoella tiistaina 14.6.2022. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan! 18.-19.6. joukkue lähteekin jo Viinijärvelle Kunnari-leirille, joten pelaamisen riemua on rutkasti luvassa