Suonenjoki 08.07.

Perjantaina 8.7. pelattiin E-harrastesarjan turnaus täydellisessä pesäpallosäässä Suonenjoella; puolipilvinen taivas, lämpöä noin 20 astetta ja kevyt tuulenvire kävi yli kentän. PakarisHannu oli pistänyt taas kentät minttiin, joten olosuhteet olivat erinomaiset hienolle pesisillalle! Vieraita saimme Suonenjoelle Jyväskylästä Kirin ja Kirittärien joukkueet sekä Varkaudesta Puurtilan Kisa-Pojat.

 

Vasaman ensimmäinen peli oli Kirin joukkuetta vastaan. Ottelu oli tasainen ja molemmat joukkueet esittivät hienoja otteita erityisesti ulkopelissään. Vasaman lukkarina pelasi Veera Vepsäläinen ja hän ei päästänyt Kiriä sisäpelissä helpolla. Etenijät saivat olla jatkuvasti hereillä Veeran pitäessä heitä kiireisenä. Lily Bater loisti tontillaan kakkoskopparina ja nappasi useamman tärkeän kopin vakuuttavin ottein. Nella Raatikainen hääri kakkospolttajana ja piti polttolinjan kiinni monessa tiukassa tilanteessa. Hienoja onnistumisia tuli koko joukkueelta! Ottelu päättyi Kirin voittoon 13-8. Joukkueessamme on paljon kilpailuhenkisiä lapsia, joten niukahkosta tappiosta jäi monelle pelaajalle hampaan koloon, joka tiesi hyvää seuraavaa ottelua ajatellen.

 

Toisessa ottelussamme kohtasimme Kirittäret. Otteluun saatiin heti hyvä startti, kun kapteenimme Jere Markkanen nappasi voiton hutunkeitosta. Molemmat joukkueet esittivät jälleen tiukkaa ulkopeliä ja ottelusta ei tullut mitään suurta juoksukarnevaalia. Ensimmäinen vuoropari päättyi lukemiin 4-4, toisessa vuoroparissa Kirittäret pääsi niskan päälle ja siirtyivät 8-6 johtoon. Viimeisessä vuoroparissa Kirittäret kasvatti johtonsa vielä lukemiin 12-6 ja lähdimme tasoittavaan sisävuoroon kuuden juoksun takamatkalta. Joukkue laittoikin sisään oikean taisteluvaihteen ja napsi juoksu juoksulta tilanteen tasoihin. Draamaa riitti aina viimeisen lyöjän viimeiseen lyöntiin kolmostilanteessa. Voittojuoksu jäi metrin päähän, mutta se ei haitannut ketään. Molemmille joukkueille 12-12 tulos tuntui reaktioista päätellen voitolta! Kotiin ja iltapesulle lähdettiin hymyssä suin ja iloisin mielin!

Toisesta ottelusta mainittakoon Topias Haatajan rohkeat otteet siepparina, Emma Taavitsaisen varmuus ykkösvahtina sekä koppariparin, Veikka Vasiljevin ja Jere Markkasen varmat otteet ja kovat ja tarkat polttoheitot kotipesään.

Joukkueessamme pelasivat: Lily Bater, Toivo Huttunen, Aune Heiskanen, Veikka Vasiljev, Anton Vihavainen, Emma Taavitsainen, Topias Haataja, Jere Markkanen, Selma Vasiljev, Emilia Taavitsainen, Sylvi Heiskanen, Veera Vepsäläinen, Nella Raatikainen ja Tinja Markkanen.

Pelinjohtajina häärivät Janne ja Juha.

Mukava pesisilta kaikenkaikkiaan!