Juva 13.07.

Ei riitä ei, vaan vielä kerran, hei! Ei viikkoa ilman pelejä! Keskiviikkona 13.7. huristelimme Tilausajo H.Hännisen turvallisella kyydillä pelaamaan E-harrastesarjaa Juvalle, jossa kohtasimme Puurtilan Kisa-Pojat ja Juvan Pesiksen.

Ensimmäisessä kohtasimme PKP:n, joka tulikin otteluun kovalla ryminällä, niin ettei meinattu kyydissä pysyä. Ottelu päättyi lukemiin 22-1 ja päät meinasivat painua joukkueellamme hartialinjan alapuolelle.

Toisessa pelissä vastaan tuli vahva Juvan Pesis. Pesäpallo on kyllä ihmeellinen fiilispeli; yksi onnistuminen laittaa lumipallon pyörimään ja onnistumiset ruokkivat toisiaan. Näin kävi Juvaa vastaan. Ensimmäisestä sisävuorosta saatiin kasaan useampi juoksu ja hienoja suorituksia. Hyvä fiilis siirtyi mukana ulkopeliin, jossa paloja alkoi napsua yhtä nopeasti kuin Dorothea Wierer ampuu laikat alas. Lasten suusta kuuluikin tuon ulkovuoron aikana innostuneita huudahduksia "Nythän tämä alkaa sujua!" Ottelu päättyi Juvan voittoon 24-8, mutta koko joukkueelle jäi ottelusta kuitenkin hyvä fiilis, kun näytimme rohkeasti kyntemme vahvaa vastustajaa vastaan

Muutama maininta turnauksesta; Joona Markkanen pisti urheasti kroppaa likoon ja piti kakkosrajan tiukasti kiinni. Onni Piiroinen pelasi aktiivista peliä etukentällä ja Eemeli Markkanen toi mukanaan aimo annoksen johtajuutta joukkueeseen niin kentälle kuin sen ulkopuolellekin.

Juvan reissulla joukkueessa pelasivat:

Onni Piiroinen

Eemeli Markkanen

Joona Markkanen

Jere Markkanen

Nella Raatikainen

Toivo Huttunen

Topias Haataja

Lily Bater

Tinja Markkanen

Jesper Heikkilä

Pelinjohtajina Janne ja Juha.