F-pojat pelisarja

Lauantaiaamuna Vasaman F-juniorit heräsivät ennen kukkoa, hyppäsivät reippain mielin bussiin ja matka kohti Viinijärveä ja Kunnari-leiriä alkoi.

F-junioreiden päivän ohjelma oli tiivis. Luvassa olivat kohtaamiset Jyväskylän Kiriä, Puijon Pesistä ja Siilinjärven Pesistä vastaan. Ottelut olivat joukkueelle ensimmäiset oikeat 9 vastaan 9 pesäpallopelit ja pelaajien jännitys oli käsinkosketeltavissa. Lauantain pelit menivätkin pääasiassa pelikokemusta hankkiessa, mutta juoksujenkin makuun  päästiin. Illalla lapset tuumasivatkin, että eihän me keretty tänään muuta tekemään kuin pelaamaan ja syömään. Näinhän se olikin, ja hauska pesäpallopäivä joukkueena vietettiin.

Sunnuntaipäivänä leirin pelit jatkuivat kahdella ottelulla Joensuun Mailan junioreita vastaan. Ilmeisestikin lauantain opit olivat yön aikana prosessoituneet lihasmuistiin tai sitten nukkumatti oli ripotellut taikahiekkaa lasten päälle, mutta sunnuntaina lapset pelasivat aivan loistavaa pesäpalloa. Molemmissa otteluissa junnut kamppailivat tasapäisesti voitosta ja ensimmäisestä ottelusta tulikin palkinnoksi ansaittu tasapeli! Toinen peli, vaikka se niukkaan tappioon päättyikin, oli joukkueen parasta peliä turnauksessa niin sisä- kuin ulkopelin osalta.

 

 

F-junioreiden joukkueessa pelasivat; Lily Bater, Tinja Markkanen, Nella Raatikainen, Nooa Nyyssönen, Elmo Tiitinen, Toivo Huttunen, Joona Markkanen, Veera Vepsäläinen, Aune Heiskanen, Sylvi Heiskanen, Emilia Taavitsainen, Emma Taavitsainen ja Topias Haataja.

Pelinjohtajina toimivat Janne Haataja ja Juha Huttunen, joukkueenjohtajana Maria Bater ja huoltajina ja aputuomareina toimivat Simo Vepsäläinen, Elina Välkky ja Martta Markkanen.