Lasten suunnistuskoulu

Vuoden 2021 lasten suunnistukset

Lasten suunnistuskoulu kevät 2021

Lasten suunnistusharjoitukset alkavat taas torstaina 6.5. klo 18. Ensimmäinen kokoontuminen Futurian pihalla. Kevään aikana järjestetään neljä yhteistä harjoituskertaa, jotka ovat kestoltaan noin tunnin. Ennakkoilmoittautumisen perusteella osallistujat jaetaan kahteen ryhmään taitotason mukaan. Alle kahdeksanvuotiailla ja aloittelijoilla toivotaan aikuisen mukanaoloa harjoituksissa.

Ennakkoilmoittautumiset viestillä numeroon 0400575494/Sami tai 0407279645/Tiina pe 30.4. mennessä. Laita mukaan osallistujan nimi, syntymävuosi ja onko ollut mukana aiemmin.

Harjoituksiin osallistujilta toivotaan Suonenjoen Vasaman juniorijäsenyyden maksamista (20€).

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Halutessaan lisenssin ja vakuutuksen voi hankkia osoitteesta www.suomisport.fi

Tervetuloa suunnistamaan!

Torstai 13.5. Ampumaradantie 102