Hyppää mukaan

Hyppää mukaan Suonenjoen Vasaman seuratoimintaan!

Urheiluseuroja ei olisi olemassakaan ilman vapaaehtoisten arvokasta panosta liikunnan ja urheilun hyväksi. Suonenjoen Vasaman tavoitteena on istuttaa harrastajilleen liikunnasta elämäntapa ja tuottaa seuran toiminnassa mukanaoleville ystäviä, kuntoa ja kilpailun iloa.

Seuramme arvoja ovat:

Suonenjokisten hyvinvointi
Seura on mukana valtakunnallisessa Liikunnan kehittämishankkeessa, missä seurojen tavoitteena on luoda liikunta- ja hyvinvointipalveluita osaksi seuran perustoimintoja. LIKE-hankkeen avulla seuralla on mahdollisuus kehittää toimintaansa palkkaamalla päätoimisen seuratyöntekijän ja kuntalaisille tarjoutuu mahdollisuus oman terveyden edistämiseen osalistumalla seuran laadukkaisiin liikuntapalveluihin.

Yhteisöllisyys
Urheilun yleisseurana seura toimii esimerkkinä miten kannustetaan lapsia, nuoria ja aikuisia liikkumaan monen eri lajin parissa monipuolisesti. Vasama pyrkii myös tukemaan ja kannustamaan seuran toiminnassa mukanaolevia vapaaehtoisia.

Ilmoittaudu mukaan allaolevasta lomakkeesta. Vapaa sana -kenttään voit jättää toiveita siitä minkälaisesta vapaaehtoistoiminnasta olisit kiinnostunut.

Tarjoamme sinulle kohtaamisia hyvässä seurassa ja paljon sosiaalisen pääoman kasvua.