Uutisia 2007-2011

Österbottens tidning 9.9.2011

KESÄ 2011

Lauri Kerminen - Lauri Vuori saavuttivat heinäkuun lopussa  2011 beach volleyn SM-hopeaa Helsingin Hietaniemessä järjestetyissä biitsin Junior Tourin finaaleissa poikien U21-sarjassa.

Parit Petra Sahlberg - Roosa Paananen (Pielavesi) ja Ansku Kerminen - Lotta Reunanen etenivät puolivälieriin tyttöjen U16 sarjassa ja sijoittuivat sijalle 5 samaisessa finaaliturnauksessa.

SYKSY 2011

Kuopion syysturnauksessa C-tytöille hopeaa. Joukkueessa pelasi Emmi Suikkanen, Noora Nyrönen, Sanni Luostarinen, Ansku Kerminen, Jutta Jalkanen, Pihla Hälinen, Anni Kolehmainen, Iida Heino ja Mira Helenius.

Samaisessa turnauksessa B-tytöt sijoittuivat naisten C-sarjassa sijalle 17 / 22. Joukkueessa pelasi Emma Luostarinen, Emma Kääriäinen, Jutta Kallanto, Jenna Rytkönen, Lotta Reunanen, Ansku Kerminen, Veera Karhunen ja Katariina Kuismin.

C-nuorten lentopallon alueiden SM-pelit järjestettiin Hollolassa 16.-18-9.2011.

Suonenjoelta tyttöjen Idän alueen I-joukkueeseen valittiin Ansku Kerminen ja joukkue voitti SM-pronssia. Tyttöjen II-joukkueessa pelasi Sanni Luostarinen ja joukkue sijoittui sijalle 9 / 10.

Pojista Idän II-joukkueeseen valittiin Lauri Pellinen ja Juho Kääriäinen. Poikien joukkueen sijoitus oli 10./ 10.

Lauri Kermiselle liiga-sopimus Kokkolan Tiikereiden kanssa.

Lisäinfoa asiasta "Lehtiartikkeleissa"

Suonenjoen Vasaman Lauri Kermiselle PM-kultaa U19 lentopalloilussa.

(Kuvaa klikkaamalla saat finaalipelistä lisäinfoa!)

2009

Lauri Kerminen ja Eetu Pennanen

Beach Volleyn Suomen Mestarit poikien U 18 sarjassa!

SM-kultamitalistit 2008

Biitsin tuloksia:

Pieksämäen Junior Tourin ensimmäinen osakilpailu päättyi poikien U 16 sarjan osalta parin Lauri Kerminen- Tuomas Stranius voittoon.

Samassa turnauksessa tyttöjen U 12 sarjassa pari Anna Kaisa Kerminen- Pihla Hälinen sijoittui toiseksi.

Junior Tourin toinen osakilpailu pelattiin Tampereella, missä pari Kerminen- Stranius sijoittui pronssille.

Kolmas osakilpailu pelataan Helsingissä 2.-3.8.08, mikä toimii samalla SM-finaalina.

Helsingissä Lauri ja Tuomas voittivat SM-kultaa U16-sarjassa.

F-pojat toivat ensimmäisen joukkuemitalin Power Cupista Suonenjoen Vasamalle sijoittuen poikien tiikerisarjassa upeasti toiseksi!!!

Onnittelut pelaajille sekä valmentajille!

Power Cupiin Savonlinnaan lähtijät:

F-junnut: Veeti Pakarinen, Eeli Reunanen, Juuso Salpakari ja Markus Putkonen

Valm. + huoltajat: Merja Reunanen, Jari Salpakari ja Juha Pakarinen

E-tytöt: Anna Kaisa Kerminen, Emmi Suikkanen, Pihla Hälinen ja Katja Sahlberg

Valm.   Sari Patronen

E-pojat: Teemu Heikkinen, Toni Vesterinen ja Artturi Vuorinen

D-tytöt: Petra Sahlberg, Jutta Kallanto, Lotta Reunanen, Emma Luostarinen ja Janna Salpakari

Valm.+huoltajat: Taina ja Jukka Sahlberg

D-pojat: Kalle Collan, Aatu Ursin,Atte Kukkonen ja Miika Pakarinen

Valm.+huoltajat: Ari Ursin ja Olli-Matti Kukkonen

C-pojat: Lauri Kerminen

Suonenjoen lentopallopuulaaki pelattiin lauantaina 9.2.2008

A-sarja:

MetPo-Wosp 3-2 (21-25,25-11,25-17,19-25,15-4)

Halolanmäki - MetPo 2-3 (25-12,17-25,9-25,25-20,13-15)

Wosp-Halolanmäki   3-0 (25-22,25-14,25-21)

1. MetPo      2. Wosp     3. Halolanmäki

B-sarja:

Poliisit- Rieponlahti 1-2 (25-12,19-25,15-17)

Latu- Valkeisenmäki 2-0 (25-16,25-18)

Valkeisenmäki- Poliisit 1-2 (27-25,20-25,11-15)

Rieponlahti- Latu 2-0 (25-10,25-10)

Latu- Poliisit        0-2 (24-26,12-25)

Valkeisenmäki- Rieponlahti 1-2 (25-21,22-25,8-15)

1. Rieponlahti    2. Poliisit    3. Latu    4. Valkeisenmäki

Lauri B-ikäisten aluejoukkueiden SM-peleihin

Lauri Kerminen valittiin Idän alueen I-joukkueeseen liberoksi Imatralle 18-20.1.08 käytyihin peleihin. Joukkue sijoittui sijalle 4 / 10 ja Idän II-joukkueen sijoitus oli 9/10. Kisojen raati valitsi Laurin turnauksen ilopilleriksi. matkapäiväkirjaa turnauksesta voi lukea sivuilla www.pslentopallo.fi ja katsoa samalla kuvia turnauksesta.

B-ikäisten alue-SM / Imatra -08
Lauri liberona

SUONENJOEN LENTOPALLOPUULAAKI 24.2.2007

A-SARJA

Latu- Syvänniemi               1-2 (25-12,24-26,13-15)

MetPo- Halolanmäki             0-2 (22-25, 14-25)

Syvänniemi- Halolanmäki     2-0 (25-23,25-17)

MetPo - Latu                       0-2 (23-25, 14-25)

Syvänniemi- MetPo             0-2 (16-25, 24-26)

Halolanmäki- Latu               0-2 (15-25, 13-25)

VE           HE      VP      HP   Pisteet

1. Suonenjoen Latu             5             2                          4

2. Syvänniemen Nousu        4             3                          4

3. MetPo                            2             4       124   140      2

4. Halolanmäki                   2             4       118   136      2

B-SARJA

Kolmisoppi- Poliisit             1-2 (25-21,16-25,12-15)

Pirkon Tiimi- C-pojat          1-2 (9-25, 25-17, 3-15)

Kolmisoppi- Pirkon Tiimi     1-2 (17-25, 25-22, 12-15)

C-pojat- Poliisit                  2-0 (25-19, 25-22)

Poliisit- Pirkon Tiimi            2-0 (25-11, 25-18)

C-pojat- Kolmisoppi           2-0 (25-23, 25-19)